Firma Barry Callebaut obecna jest na polskim rynku od 30 lat, będąc globalnym liderem w produkcji wysokiej jakości wyrobów czekoladowych i kakaowych.
W łódzkiej fabryce, jednej z największych w Europie należących do Grupy Barry Callebaut, powstaje ulubiony przysmak całego świata - czekolada w formie płynnej i stałej, która trafia zarówno na rynek lokalny, jak i jest eksportowana do innych krajów. Fabryka zatrudnia około 300 osób w obszarach takich jak produkcja, łańcuch dostaw, zapewnienie jakości oraz obsługa klienta.
W 2015 roku firma uruchomiła w Łodzi Centrum Usług Wspólnych (SSC), które, które stało się kluczowym wsparciem dla globalnych operacji Barry Callebaut w obszarach takich jak Finanse, IT, Master Data, Obsługa Klienta, HR oraz Logistyka.
W 2025 roku SSC przeszło transformację tworząc Globalne Centrum Usług Biznesowych (GBS), a zarazem stając się strategicznym hubem kompetencji dla całej Grupy Barry Callebaut. GBS w Łodzi zatrudnia ok 700 osób i odgrywa istotną rolę w transformacji operacyjnej firmy, wspierając jej rozwój i innowacje na skalę międzynarodową.
Po 10 latach nadal się rozwijamy przenosząc kolejne procesy z całego świata do Łodzi.
- Paid internship.
- Employment based on a mandate contract.
- Flexible working time.
- Work in a hybrid model (1-2 days a week in the office).
- An excellent and welcoming work environment.
- Training and support offered by a great team.
- In the office: chocolate, fresh fruit and vegetables available every day.
- A relaxation space offering a variety of options including PlayStation 5, table football, pool, ping-pong, a bookcase, various board games, and massage chairs.
- Sports at work? Absolutely! Our office is equipped with exercise bikes and a treadmill featuring a laptop station.
- Supporting our administrators and analysts in everyday activities.
- Maintaining current documentation.
- Certification management - analyzing, verifying and revising certificates related to raw materials and packaging.
- Reporting information about suppliers and packaging in the quality documentation system.
- Communicating with different stakeholders to resolve ongoing issues.
About you:
- You have studied or graduated in a field connected to food and/or quality.
- You have a proficient level of English that enables you to communicate effectively.
- You are available for at least 20 hours a week.
- You pay attention to details.
- You are great at maintaining organization
- Your approach is proactive and open
- Angielski: Średniozaawansowany
CV
Staże
Barry Callebaut SSC Europe sp. z o. o.
- Płatna: Tak
- Miejscowość: Łódź
- Rozpoczęcie pracy: 2025-01-01
- Możliwość zatrudnienia na stałe: Nie
- Liczba osób: 1
- Tryb pracy: Praca Hybrydowa
- https://sites.google.com/barry-callebaut.com/bcinternships/home
- Wólczańska 180
- 90-530 Łódź
- 880 522 201